Întrebări frecvente

Dacă nu poți găsi răspunsul la întrebarea ta în secțiunea de întrebări frecvente, te rugăm folosește formularul alăturat ca să ne trimiți mesajul sau întrebarea ta.

Întrebări frecvente

Programul centrului educațional este de luni până sâmbătă, cu cursuri atât dimineața cât și seara.
Elevii participă la câte o lecție pe săptămână, cu o durată de 90 sau 120 de minute de minute.
Pentru cursurile online există și opțiunea de a avea 2 sesiuni pe săptămână, atât pentru elevii de liceu, cât și pentru cei din gimnaziu.
Grupele ONLINE de elevi sunt formate din 4 - 8 cursanți de aceeași clasă, de același nivel de asimilare și același nivel de cunoștințe.

Grupele la SEDIUL din PLOIEȘTI sunt formate din 4 - 5 elevi, dar de obicei locurile sunt ocupate cu cel puțin un an înainte. Totuși întrebați și poate aveți noroc .
Taxa lunară se achită înre data de 1 și data de 15 a fiecărei luni, pentru luna în curs, indiferent de numărul de sesiuni ținute. Valoarea taxelor lunare poate fi diferită în funcție de modulul ales sau de frecvența cursului și este este afișată pe site-ul nostru. Plata se va face prin internet banking, mobilpay.ro sau cash
Dacă un elev pierde o lecție din orice motiv, noi punem întotdeauna la dispoziție soluții pentru ca el să poată recupera sesiunea respectivă. Recuperarea este stabilită de comun acord de către părinte și coordonatorul centrului educațional. Pentru cursurile online, elevul poate relua lecția în format video din platforma academiademate.ro, acestea fiind înregistrate și păstrate pentru elevii care lipsesc (cu acordul părinților). Dacă lecția nu poate fi recuperată din motive temeinice, se vor returna banii pe ședința respectivă luna următoare.
Cursul online se desfășoară similar cu cel de la centru, în sesiuni săptămânale de 90 , 120 sau 150 de minute pe săptămână.
Sesiunile live cu instructor au loc prin intermediul unor platforme profesioniste, pe grupe de vârstă.
Grupele au doar 4-8 participanți, astfel încât lecția să decurgă optim pentru toți cei care participă.
În cadrul sesiunii live, elevii urmăresc indicațiile instructorului și ecranul său, răspund la întrebări atât audio cât și prin chat și rezolvă cu ajutorul elevilor probleme cu grade diferite de dificultate, astfel elevul dictează iar profesorul scrie pe ecran și corectează imediat eventualele greșeli..
Pentru maxim de interactivitate, elevii vizualizează ecranul instructorului și invers, pot partaja ecranul lor pentru explicații și ghidaj în proiecte în timp real.
Programa predată în cadrul cursului online este aceeași cu cea de la cursul fizic , adicâ programe de Evaluare Națională și BAC la Matematică.
În plus, elevii au acces la lecții video și quiz-uri, softuri disponibile după sesiunile LIVE pentru aprofundarea și fixarea noțiunilor.

Mai ai și alte întrebări?