...

Povestea noastră

Cine suntem, ce facem, ce premii am câștigat

CINE SUNTEM

Datorită solicitărilor tot mai mari pentru pregătirea examenelor de matematică, în anul 2014 am deschis Centru Educațional „Math Academy” Ploiești, care ulterior s-a extins în toată țara, datorită  rezultatelor foarte bune și metodelor moderne de pregătire online pentru Evaluarea Națională și BAC. 

„Math Academy” este un centru educațional specializat pe pregătirea elevilor de gimnaziu și liceu la matematică, cu un program foarte bine implementat și care utilizează softuri educaționale proprii (originale). 

Profesorii din centrul nostru au experință de cel puțin 10 ani la catedră , sunt specializați  în predarea online și au foarte multă răbdare cu elevii care se pregătesc pentru examenele naționale și olimpiadele școlare.

CE FACEM

Pregătim elevii de gimnaziu și liceu pentru examenele naționale la matematică, dar și pentru concursuri și olimpiade școlare.

Metodele de predare – învâțare sunt dintre cele mai moderne, utilizând platforme proprii de predare online, unde elevii învață matematica cu drag.  În primul rând noi încercam să atragem elevii spre studiul matematicii, astfel încât matematica să devina un joc simplu, dar care să îi provoace de fiecare dată.

 Grupele de elevi sunt împărțite după mai multe criterii, astfel încât fiecare elev să poată învâța în ritmul propriu și să prindă încredere în ei.

Ce spun cursanțiiI

Recenzii scrise de cursanții Centrului Educațional "Math Academy" pe Google .

Anca
Anca
2024-01-14
Domnule profesor, am asistat la ora de pregătire a fratelui meu mai mic și vreau să vă spun faptul că ați rămas exact așa cum v-am cunoscut eu in clasa a 12-a când am făcut pregătire pentru bacalaureat: un om calm, cald și bun, un profesor desăvârșit, de departe cel mai bun pedagog pe care l-am întâlnit în anii de liceu/facultate/master, un profesor cu adevărat implicat, pasionat și interesat de elevii săi. Sunteți foarte apreciat și iubit, iar copiii cu care lucrați sunt norocoși că le sunteți îndrumător. Este păcat că nu există mai mulți profesori ca dumneavoastră. Să nu vă schimbați niciodată!
Andreea Popp
Andreea Popp
2023-09-05
Băiatul meu a lucrat cu domnul profesor timp de 2 ani, iar rezultatele au fost pe măsura: 9.70 la proba de matematica. Un mediu de lucru placut, ore foarte bine structurate, lecții care puteau fi accesate oricând. Foarte bune evaluările periodice ( 2 ore evaluare+2 ore verificare), organizare impecabila.
Darius Bassi
Darius Bassi
2023-08-11
Este un profesor deosebit si explica foarte bine. Am reusit sa obtin cu ajutorul acestuia nota 9.90 la evaluarea nationala la matematica.
Iustin Vasile
Iustin Vasile
2023-07-20
Multumesc domnului profesor ca m-a ajutat sa inteleg cele mai grele notiuni si sa reusesc asa cum mi-am dorit.
Maya Mazilu
Maya Mazilu
2023-07-07
Sunt foarte multumita de lectiile de matematica si de nota de 10 luata la BAC cu ajutorul domnului profesor. Orele sunt interactive si rezolvarile foarte bine explicate.
Matei Stănuca
Matei Stănuca
2023-07-03
Un profesor plin de profesionalism și dedicație, care știe cum sa captiveze atenția elevilor săi și sa ii conducă spre rezultatul dorit. 11/10
Florina Lungu
Florina Lungu
2023-07-03
Încep prin a-i mulțumi din suflet domnului profesor pentru profesionalism și răbdare. Fiecare ședință de pregătire se desfășoară organizat, problemele sunt variate iar neclaritățile sunt explicate detaliat, pe înțelesul tuturor. Datorită dumnealui am ajuns să indrăgesc matematica. Vă sunt veșnic recunoscătoare!
Andrei Szabo
Andrei Szabo
2023-07-03
Va datorez rezultatul bun de la bac, deoarece în cei trei ani de pregătire m-ați ajutat sa ma ridic la acest nivel. Mulțumesc pentru tot!
Rebecca Neagu
Rebecca Neagu
2023-07-03
Mulțumesc, domnule profesor! Am reușit să iau nota 10 la Bacalaureat! Vă cunosc din clasa a 6-a si de atunci ați rămas profesorul meu preferat, sunteți un om deosebit si ați reușit să mă faceți să îmi placă această materie. Am învățat foarte multe de la dvs. și vă mulțumesc enorm pentru toată răbdarea și pentru fiecare răspuns la orice întrebare puneam.
Ema Cordosan
Ema Cordosan
2023-07-02
Vreau sa ii multumesc domnului profesor Dobre, care ne-a ajutat sa intelegem ca matematica este limbajul care a fost folosit in crearea universului, ne-a deschis noi orizonturi si mai important decat toate, ne-a fost un prieten, care ne-a sprijinit si ne-a incurajat in orice situatie. Ne-a invatat ca primul pas este sa spui ca poti si ca prin perseverenta putem realiza orice. Am facut meditatii online trei ani iar datorita lor am luat 100 de puncte la evaluarea nationala. Foarte putini profesori reusesc sa atinga aceasta performanta in predarea online, dar si mai putini au capacitatea de a starni pasiunea pentru matematica in sufletele elevilor. Va multumesc pentru tot!

PREMII

Apariții în ziare…