Povestea noastră

Cine suntem, ce facem, ce premii am câștigat

“Învățând matematică, înveți să gândești !”

Grogore Moisil

CINE SUNTEM

Datorită solicitărilor tot mai mari pentru pregătirea examenelor de matematică, în anul 2014 am deschis Centru Educațional „Math Academy” Ploiești, care ulterior s-a extins în toată țara, datorită  rezultatelor foarte bune și metodelor moderne de pregătire online pentru Evaluarea Națională și BAC. 

„Math Academy” este un centru educațional specializat pe pregătirea elevilor de gimnaziu și liceu la matematică, cu un program foarte bine implementat și care utilizează softuri educaționale proprii (originale). 

Profesorii din centrul nostru au experință de cel puțin 10 ani la catedră , sunt specializați  în predarea online și au foarte multă răbdare cu elevii care se pregătesc pentru examenele naționale și olimpiadele școlare.

CE FACEM

Pregătim elevii de gimnaziu și liceu pentru examenele naționale la matematică, dar și pentru concursuri și olimpiade școlare.

Metodele de predare – învâțare sunt dintre cele mai moderne, utilizând platforme proprii de predare online, unde elevii învață matematica cu drag.  În primul rând noi încercam să atragem elevii spre studiul matematicii, astfel încât matematica să devina un joc simplu, dar care să îi provoace de fiecare dată.

 Grupele de elevi sunt împărțite după mai multe criterii, astfel încât fiecare elev să poată învâța în ritmul propriu și să prindă încredere în ei.

Ce spun cursanțiiI

Recenzii scrise de cursanții Centrului Educațional "Math Academy" pe Google .

PREMII