evaluare

Evaluarea Națională la Matematică unul dintre cele mai dificile și importante examene ale elevilor care vor să urmeze cursurile unui liceu de elită. 

Centrul de Meditații la Matematică "Math Academy" oferă metode moderne de învățare și strategii complexe în pregătirea elevilor pentru examenele naționale la matematică, monitorizarea acestora pe tot parcursul anului școlar dar și o legătură strânsă cu părinții.

 Grupele sunt formate din  elevi de aceeași clasă, de același nivel de performanță (începător, mediu, avansat) dar și cu același ritm de acumulare a cunoștințelor, astfel încât copiii să învețe cu drag matematica și să poată exista o competiție constructivă în evoluția lor.

 

 

2

Pentru grupele ONLINE folosim programe profesioniste de predare și softuri educaționale, create exclusiv în acest scop, cu o calitate foarte bună a imaginii și a sunetului în timp real. Dacă sunteți de părere că după prima ședință lucrurile nu sunt așa cum vă doriți, vă putem returna banii integral până la începerea următoarei ședințe.

Avantajele predării online:

- poți învăța din confortul casei tale, din orice loc din lume și din acest motiv este greu să ratezi vreo ședință de pregătire;

- lecțiile sunt prezentate pe tabletă, laptop sau calculator;

- poți întreba în timp real dacă nu ai înțeles ceva;

- poți relua lecțiile oricând;

- se vor folosi adesea softuri educaționale pentru o prezentare modernă;

- lecțiile vor fi prezentate pe capitole;

- veți primi simulări online cu feedback imediat (care nu vor fi contorizate în timpul pregătirii), simulări care vor fi discutate în cadrul ședinței de pregătire online.