Centrul Educațional de Matematică - Math Academy a fost creat în anul 2014 ca urmare a nevoilor elevilor de a studia matematica într-o atmosferă plăcută și într-o echipă dornică de performanță. Selecția elevilor este riguroasă astfel încât aceștia sunt împărțiți pe clase dar și pe nivele de performanță (începător, mediu, avansat). 

Datorită solicitărilor tot mai mari din țară am decis să realizez și cursuri online care de se vor desfășura, cel puțin pentru anul 2019 - 2020 , în două sesiuni pentru Evaluare Națională și respectiv bacalaureat .

Profesor coordonator: Andrei Octavian Dobre

- GRAD I (cel mai mare în învâțământul preuniversitar)

peste 15 ani de experiență la gimnaziu și liceu

rezultate foarte bune cu elevii la Examenele Naționale și Olimpiadele de matematică

pasionat de ceea ce face și cu foarte multă răbdare .

math back2

Pentru grupele ONLINE folosim programe profesioniste de predare și softuri educaționale, create exclusiv în acest scop, cu o calitate foarte bună a imaginii și a sunetului în timp real. Dacă sunteți de părere că după prima ședință lucrurile nu sunt așa cum vă doriți, vă putem returna banii integral până la începerea următoarei ședințe.

Avantajele predării online:

- poți învăța din confortul casei tale, din orice loc din lume și din acest motiv este greu să ratezi vreo ședință de pregătire;

- lecțiile sunt prezentate pe tabletă, laptop sau calculator;

- poți întreba în timp real dacă nu ai înțeles ceva;

- poți relua lecțiile oricând;

- se vor folosi adesea softuri educaționale pentru o prezentare modernă;

- lecțiile vor fi prezentate pe capitole;

- veți primi simulări online cu feedback imediat (care nu vor fi contorizate în timpul pregătirii), simulări car vor fi discutate în timpul ședinței de pregătire.